請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1548|回復: 5

給"某人"的一封信 [複製鏈接]

EXP
40 點

致天羽"某位"玩家:
天羽既boss係每日出4次,朝早4點>朝早10點>下午4點>夜晚10點

最近我每次照常打boss,當同"某人"打埋同一隻/見到"某人"/自己中緊名,之後就會彈game
每次on番之後,又彈,彈,彈,彈,彈,彈,彈.................
boss死左之後就唔彈........................................
我再去搶第2隻,我中名,又彈,彈,彈,彈,彈,彈..........
boss死左之後就唔彈........................................

每次出boss既情況都係一樣
我想講既係搶boss係每個人都有既權利,我唔知"某人"用左d咩招數/做左d咩,令我不停彈.彈.彈.彈.彈.........
我估唔係我部機問題,我on第2個ac就唔會有呢個情況出現

"某人"係天羽都係"勁人"之一(係裝備方面),但係我覺得佢係"品"呢方面,同小學雞一樣/仲衰過小學雞sosad
"某人"係天羽成日用d"手段",玩弄新手,係武林玩bug,殺人搶boss名等等................(好似講得太明顯)
我本人佩服你係天羽上既hkd投資,令天羽呢隻game可以頂到咁耐,但係"某人"當正天羽係佢開咁,抹殺新手/其他玩家既生存空間,
希望你可以唔好咁過份,玩埋晒d"狗招"(不要對號入座),天羽係一隻online game,如果所有玩家都離開,天羽點可能頂到咁耐?
我唔知你用呢d招數既目的係咩,但係我以後唔會再搶boss,廢事同d人爭......(仲有唔想成日彈,你都係想我咁做姐,係咪?)

呢篇野只係我個人意見,"某人"只係一個代詞,請不要對號入座,但真正既"某人"請收手...........
係邊個大家心照
真係忍唔到先出post,無任何特別用意同影射成份!!

天羽玩家
                                                                                                                      ec特攻隊
塵世中一件迷途小羔羊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
92 點
比人變寵40幾秒當然會轉名啦
比人彈就改pw啦=]

EXP
30 點
有同感
當初係咁彈 仲以為自己部電腦有問題
但係不斷既彈機 次數驚人
係打boss之前彈得好勁
都估到好似有人針對我地咁
有經驗試過 某人連如意都搶

講真 有邊個會唔想打boss呢?
但係搶boss冇必要去到呢個地步
其他人係咪冇權利去打boss?
俾得boss我地打 就預左個個都有份 唔係次次都係獨食

唔通你想講 你為求達到目的 連你所有既一切都可以犧牲?

EXP
40 點
oscarlai1114 發表於 2012-2-25 16:56
比人變寵40幾秒當然會轉名啦
比人彈就改pw啦=]

小心你講既野-------變寵?!天師?!
塵世中一件迷途小羔羊

EXP
38 點
天羽係有咁多傻仔嫁啦

EXP
201 點
夜乂星芒 發表於 2012-4-23 20:40
天羽係有咁多傻仔嫁啦

芒芒
我係龍俊呀