AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1597|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[分享] 天羽倒下了... [複製鏈接]

EXP
77 點
樓主

我都唔知呢個區仲有無人上..
我剩系想抒發一下感情..
近排我寫緊一部關於天羽既小說,今天就上下官網搵料
點知就系甘岩..今日...  5月17號   天羽正式宣告汁粒..
我仲記得 講天羽會汁粒已經系兩年前ge事..但系 天羽仍然撐過左呢兩年既時間
認真講一句:真系奇跡
今日見到汁粒宣告 認真 好感慨......
雖然我無玩天羽已經半年有突,但系系天羽發生既事我都仍然歷歷在目...
當時天羽就好似我屋企.次次返到屋企我第一時間都系打開電腦上天羽,少佐一分鐘都唔得.
唔系因為天羽好玩,而系天羽可以帶比我一種家的感覺.
其實我想講,人少,並唔系缺點,至少你地會認識曬所有人,唔會出現陌生的情況..
無Game系永恆,只有感情才能永恆,希望你地關係好既人,系天羽汁左之後依然保持聯絡..
祝你地友誼永在!
感謝(排名不分先後):老姐,魂飛,火流,神哀,黑白,娃娃,nono,t t,艾莉,徒弟仔,陶瓷,雨天,R,小山山,7仔,7嫂,玥,君,老鼠,芒,fake,吉仔,甘蕉,死翼,浪風,夕(可能有D唔記得左 抱歉了..)
仲有最緊要多謝我老婆...一切盡在不言中.
多謝你地帶比我一個家的感覺,同你地一齊,我真切甘感受到家的感覺,即使是鬧交,心裡也有一種甜甜的感覺,,

好似有少少羽毛倫次...見諒
最後,魂飛見字+我msn:qq33553255@hotmail.com
仲有小說有排作,如果作完的話,呢個區仲未汁粒,我會post上泥,汁左的話,我會post上台灣個個討論區....
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
152 點

EXP
173 點
有緣總會再相見

六級天王會員

抹茶ˇ小希

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2332 點

用戶勳章 瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

讲得好啊, 系啊...有我wo亦都多谢你地哩班朋友..虽然5知多谢咩...
Sign

EXP
1089 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

禁,大家會唔會挽台灣天羽??我好唔想天羽汁

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

RIP了天羽-.-

六級天王會員

抹茶ˇ小希

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2332 點

用戶勳章 瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

火流还有玩槐魔法物語/晴空嗎-口-?
Sign

EXP
72 點