AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神x小浩
打印 上一主題 下一主題

有關板主出言不順 取笑曙光玩家一事!!!  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
@@  岩岩先發現

各位會員,對不起。
本人不會作出任何的道歉

=W=...學識了什麼叫 自相矛盾

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
27 點
原帖由 [肥豬::] 於 2008-8-14 17:15 發表
有好多點 我都睇唔過眼囉....
第一  :(點知個牙婆自爆佢地XX)
          借問 而家有幾多個人唔係用緊XX  唔駛爆 都知個個人用緊XX
          我覺得 自爆  冇咩 問題WO  都冇野好笑...
第二:  (仲呃左我地唔少精品. ...

睇法一樣!!
有好多點 我都睇唔過眼囉....
第一  :(點知個牙婆自爆佢地XX)
           自爆有罪嗎?
           你講阿婆d私隱爆出黎就肯定有罪..

第二:  (仲呃左我地唔少精品.)
           絕對唔系呃,只不過系你地自愿送比人地,關人地咩事?

第三: (呢個世界牙婆好可怕)
         牙婆都甘講話可怕...一個阿婆甘做就話所有阿婆可怕,甘就系對人唔對事,
         你認為應該嗎?
         如果你話所有阿婆都可怕,未免會犯佐歧視法...

EXP
2 點
原帖由 煉鰲 於 2008-8-15 00:35 發表

講佐又話唔會道歉= =
同埋他甘樣講動漫呀婆,算唔算人生攻擊?
如果算就會觸犯版規...

呢個我一早發現左-- XD~

EXP
170 點
原帖由 [肥豬::] 於 2008-8-15 01:11 發表

呢個我一早發現左-- XD~

又講豬話   唔多聽得明= =xD

EXP
120 點
真係我都睇唔順眼o_o版主取笑人地o_o而且有點兒針對,be講得岩唷-.-自己團既就講咩都得,唔順眼既就封po封ip,敵團就同人一齊鬧,封po之類

道歉+辭職la u ~~

EXP
6727 點
管理員對http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=8141&extra=page%3D1此帖子之回覆如下,管理員叫我依版規扣分。

所犯下的版規如下:

嚴禁人身攻擊或帶侮辱成份之言詞,或使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以)。「違規帖子會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

嚴禁張貼任何包含具人身攻擊性、挑釁性、侮辱性、誹謗性、恐嚇性、誤導性、粗言穢語及淫褻不雅字句的文章或其連結。
「輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

管理員說:

共扣楓20分,至於楓對呀婆之言論屬個人立場,與版主職銜無關,楓是否道歉一事,屬於他的個人自由,我們管理層無權強制。

就這件事件,請於此帖集中討論,如再開新帖必被刪帖,敬請各位留意,thanks。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 ckahonam 於 2008-8-15 11:17 發表
真係我都睇唔順眼o_o版主取笑人地o_o而且有點兒針對,be講得岩唷-.-自己團既就講咩都得,唔順眼既就封po封ip,敵團就同人一齊鬧,封po之類

道歉+辭職la u ~~ ...

D人講戀雪@__@ 佢就加把口-W-
D人講夜血-___-  佢就.......
D人講佢..佢就%^&*()_
KAKA=]

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
2 點
G 字頭  THX Q U...
但係我地仲係  強烈要求佢 道歉......
同埋希望 你地會多加 留意呢位版主...

五級富豪會員

EXP
1551 點
吾明白點解D版主  吾可以做個好榜樣比人睇-0-
我十分尊敬G字頭=]佢真係一個好好既版主

EXP
1646 點

友誼之星勳章

無lala彈出來既我....

EXP
0 點
原帖由 godzilla 於 2008-8-15 11:41 發表
管理員對http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=8141&extra=page%3D1此帖子之回覆如下,管理員叫我依版規扣分。

所犯下的版規如下:

嚴禁人身攻擊或帶侮辱成份之言詞,或使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以) ...

楓,你自己都睇到la...
列明得好清楚,你所犯ge每一條版規,連分你都比人扣埋,如你唔道歉,係唔係即係唔知/唔認錯又或者....廿分扣得你太少之類呢...??
同埋想講...唔好潛水逃避LO...唔好攪到自己咁狼狽 =〕

PS.強烈要求 楓道歉!!!!!!!!!!!!

EXP
1646 點

友誼之星勳章

原帖由 笨BE 於 2008-8-14 17:57 發表
版主  係應該要令到  版入面既會員  服佢
支持佢

但係  我  一D都吾服LO-.-
佢做左咁耐版主  比人嘈過幾多次@@
5隻手指都數吾哂~~~~~~~~~~~~

5隻手指都數吾哂~~~~~~~~~~~~
囧 末聽過既-0-

五級富豪會員

EXP
1551 點
-0-  好似我  都開過2-3 個PO嘈佢xDDDD
之後有D人 係係其他地方   有D 都有係到-0-你自己搵下-口-

EXP
1646 點

友誼之星勳章

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 15:47 發表
-0-  好似我  都開過2-3 個PO嘈佢xDDDD
之後有D人 係係其他地方   有D 都有係到-0-你自己搵下-口-

唔係話d帖少過5個..
而係我未聽過呢句=___=

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 神x小浩 於 2008-8-15 15:40 發表 楓,你自己都睇到la...列明得好清楚,你所犯ge每一條版規,連分你都比人扣埋,如你唔道歉,係唔係即係唔知/唔認錯又或者....廿分扣得你太少之類呢...??同埋想講...唔好潛水逃避LO...唔好攪到自己咁狼狽 =〕PS.強烈要求 楓道歉!!!!!!!!!!!! ...
不道歉不等於我並不知道我被扣分但道歉不道歉是我的自由
所以你沒有權限強逼本人道歉

以後我只會做好版主的工作
如有任何問題請在此帖集中討論

五級富豪會員

EXP
1551 點
做錯野吾道歉既版主-W-
同做錯野吾道歉既人 一樣
都係吾要面-0-

EXP
0 點
唔好意思...
道歉唔道歉 我真係管你唔到...把口就生係你度...
但只不過,我未見過有人可以做錯事而逍遙法外LO
你做錯事唔道歉,只顯得你幼稚 狼狽 (難聽D即係將自己個頭埋落地下,扮曬咩都唔知)
板主哥哥,你要做好板主工作,我諗你第一件要做GE係學下承認自己GE錯失,同埋唔好成日玩潛水 =〕
如果你受唔成人地對你GE批評而作出改善,你點都唔會做到一個好GE板主

EXP
2 點
錯就要認 打就要企定 --
你而家做錯野   只係要求你一句既道歉..
做錯野  一句 sorry 都唔講  u 唔會適合做 版主..
而家 連管理員都覺得 你個po 有問題..
知道 錯 但都唔道歉  哈.... 不知所謂....

EXP
4 點
算啦  我地又5係第1日識lee個版主,只能怪我地不幸姐,有個咁既版主

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
喂...如果你覺得咁都唔得既..咁我冇野好講..你去做版主囉
仲有我想講...我冇講過一句唔尊重佢既說話...
如果你覺得有既.....你去做版主吧...你黎扣我分吧
<<<尊重他人同係米版主根本冇關係...
你係冇講唔尊重佢既說話...但你呢篇野絕對唔尊重個呀婆
係人格既問題...
仲有我想問...最後那句係米挑逗?=.=