AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神x小浩
打印 上一主題 下一主題

有關板主出言不順 取笑曙光玩家一事!!!  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 斷腸人 於 2008-8-15 18:46 發表
算啦  我地又5係第1日識lee個版主,只能怪我地不幸姐,有個咁既版主

路過的.............................................................................................................................................................................................
想問一下咁邊個做版主先叫「有幸」?
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
171 點
低能=.=
跟本版主一post出黎果時個個都有份笑=.=
而家搵返人痛腳~
咁鐘意幫阿婆唔去做義工=.=
仲有~我淨係知人地做版主冇錢收嫁~咁叻咪你地做囉=.=
你地咁有愛心~咪做agame版主日日返黎+分扣分囉=.=
就算係邊個做~都一定會俾人插既~
版主~你日日俾d咁既人話~好心你唔好做啦~~做好人係冇用嫁=.=
d人一食飽飯就搵你痛腳嫁喇=.=

EXP
468 點
成件事邊d人自己知乜事啦~
係game度狂悄人一齊上黎嘈?
咁多人同一時間上黎嘈?有冇咁岩呀?
個過post開左咁耐,好多人都有笑~呢加一個笑就個個都笑?
一個踩就個個跟住踩?做人唔好咁冇主見啦~
邊過發起個過自己知喇~成日話唔好版主唔好版主~落台落台
唔岩不如你地做啦~不過講到明到時我一定會玩野~
做版主冇言論自由?講下自己感受唔得架?想笑比笑唔笑比算lo

EXP
468 點
原帖由 笨BE 於 2008-8-15 15:47 發表
-0-  好似我  都開過2-3 個PO嘈佢xDDDD
之後有D人 係係其他地方   有D 都有係到-0-你自己搵下-口-

小be~好心你搞少陣野當幫忙啦
次次一有呢d事緊有你份~
你自己處於劣細個時你右何嘗唔係潛曬水咁?一冇事右浮返上黎
做賊喊賊?成日係度試風點火
咁勁不如你做下版主好冇??

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-15 19:56 發表
成件事邊d人自己知乜事啦~
係game度狂悄人一齊上黎嘈?
咁多人同一時間上黎嘈?有冇咁岩呀?
個過post開左咁耐,好多人都有笑~呢加一個笑就個個都笑?
一個踩就個個跟住踩?做人唔好咁冇主見啦~
邊過發起個過自己知喇~成日 ...

佢地好似係 因為發過差5多GE PO 比人扣分...而版主又.......

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-15 19:59 發表

佢地好似係 因為發過差5多GE PO 比人扣分...而版主又.......

本身今次件事兩邊都識,我都唔想插口
但琴日係夜血族頻已經有人講到明有人悄佢地一齊上agames圍版主
邊過做我唔講啦,佢地自己知
咁多個人圍一個人~算吧啦

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-15 20:01 發表

本身今次件事兩邊都識,我都唔想插口
但琴日係夜血族頻已經有人講到明有人悄佢地一齊上agames圍版主
邊過做我唔講啦,佢地自己知
咁多個人圍一個人~算吧啦 ...

噤事實上佢有錯定冇錯?

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-15 20:03 發表

噤事實上佢有錯定冇錯?

事實上兩邊都有錯~係道歉唔該版主同埋搞事個d人全部一齊道歉

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

本來都係路過...但愈睇愈火- -
講真其實我覺得版主講錯野咪比個機會佢改lo
洗乜因為之前被封ac件事嘈到e+呀= =?
食飽飯冇野做咩?
仲有我覺得agame曙光版ge人ge特色就係 : 版主做錯小小野就嘈到盡一盡,連機會都唔比人
真係超似我果班d同學@@
好la...做會員威晒呀?會員自己講錯野5洗比人嘈就好威呀?
版主做錯野要嘈就理所當然呀?
e d野我都係第1次見...其他果d大壇細壇...仲和平過e度多多聲
我見到e d事都好想返去某大壇添...如果日日係咁嘈版主..
咁其他人又點會上得安心呀?
仲有有位人兄仲勁..話有個咁ge版主真係不幸..咁請問邊個做先叫「有幸」呢?
同埋想問下呢....係咪夾埋黎嘈ga?
一嘈就幾個人一齊嘈?咁奇怪...
既然5滿意楓版主ge..咪5好上agames囉...自己去開個壇/搵第2個壇玩lo...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-15 20:04 發表

事實上兩邊都有錯~係道歉唔該版主同埋搞事個d人全部一齊道歉

5明...投訴個邊有咩錯???   (我理解力太低> <)

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-15 20:06 發表

5明...投訴個邊有咩錯???   (我理解力太低>  

自己諗下~我唔會再係呢個post度發表任何回覆~
因為版主我右識~小浩個d我右識,所以好難做= =

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-15 19:58 發表

小be~好心你搞少陣野當幫忙啦
次次一有呢d事緊有你份~
你自己處於劣細個時你右何嘗唔係潛曬水咁?一冇事右浮返上黎
做賊喊賊?成日係度試風點火
咁勁不如你做下版主好冇?? ...

哥哥-.-我未試過潛水BO真係....你真係吾了解我-W-...
仲有- -佢做得版主  就有責任
版規  係佢定既
難道佢吾洗守?
佢身為版主..立場就應該中立~~~
不過算數-W-呢D野 一早E經講過哂
人地版主  大權在 手=]
E+有人支持佢@@佢應該好快出泥講野XDD

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:15 發表

哥哥-.-我未試過潛水BO真係....你真係吾了解我-W-...
仲有- -佢做得版主  就有責任
版規  係佢定既
難道佢吾洗守?
佢身為版主..立場就應該中立~~~
不過算數-W-呢D野 一早E經講過哂
人地版主  大權在 手=]
E+有人支 ...

版規佢定- -?
記得好似係管理員定個版規出黎的= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-15 20:17 發表

版規佢定- -?
記得好似係管理員定個版規出黎的= =

咁佢做得版主  係咪應該要做個好榜樣先!!!???
你自己講喇~~~

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:21 發表

咁佢做得版主  係咪應該要做個好榜樣先!!!???
你自己講喇~~~

係就係- -
但都5洗講錯小小野就嘈到盡一盡...搞到好似佢一日5道歉就一日都嘈住晒?仲要係成班人咁上黎嘈?夾埋?
慳返啖氣/d力好過吧...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

EXP
1551 點
LAM...吾係第1次  你要記住!!吾係第一次呀!!!
我冇夾埋= =冇上曙光好耐-.-
同埋吾識樓主個堆- -只係識豬兜同紅紅= =

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:24 發表

5係第1次d咩- -?你5係第1次嘈到佢盡- -?
冇上曙光好耐..5比其他有上果d人幫拖- -?
e個世界冇msn- -?e個世界冇人上曙光?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

EXP
1551 點
吾係第1次..佢講野離譜
吾係第1次..佢做事吾公正
吾係第1次..做錯事吾認錯..
可能其他個D人有掛- -
不過ME吾識佢地= =

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:28 發表
吾係第1次..佢講野離譜
吾係第1次..佢做事吾公正
吾係第1次..做錯事吾認錯..
可能其他個D人有掛- -
不過ME吾識佢地= =

有掛.........有d乜野呀...講清楚d呀5該 - -...咪以為你打小幾隻字我就識睇
我e類蠢人係打小幾隻字都5會睇得明你up乜
做錯事5認錯- -...認5認係佢ge自由
佢鍾意5認咪5認...洗問過你?
仲有5認錯要開帖「強烈要求佢道歉」咁誇張?
如果係咁ge話..咁我遲下都開下先lo@@...話晒你e類好會員...我永遠都學5到的...
係啊..我係由大壇轉過黎..但學5到「好會員」ge行為嘛...
不過5關版主事的~~~
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

仲有發現左一樣幾矛盾既東東~~~
be你話冇上曙光好耐呀...咁請問你e張圖又點解釋呢?你5上曙光好耐ge話又點會影到e張相?
原帖由 笨BE 於 2008-8-14 17:24 發表

拿,,,你睇下..><  佢咁樣講  我見到有 人吾岩  都吾敢向你匯報/___\
原帖由 笨BE 於 2008-8-15 20:24 發表
心......好甜

相7....很甜很溫暖