AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1409|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

認往佢啦~唉又一昆狗.魚柳包xp 唉~ [複製鏈接]

EXP
154 點
樓主
呢條友魚柳包xp 55lv 御靈 |
之前昆左我隻座騎.
而加又昆左我FD 600點.想點.昆完一次又一次.小朋友冇錢買點?搞到要昆人.
第一次事發經過.入左我地公會.之後問人
魚柳包xp :有冇座騎借比我呀.
本人:我借著隻30%武師狼比你-正間做完任還
魚柳包xp: 之後話多謝你隻座騎喎~
本人: ??還騎.
魚柳包xp: 咁講都吾明.傻仔898啦你.係咁. 封左我-唉~
第二次昆我FD
我fd係互ser到放600點.1:1意密.
之後
魚柳包xp :密佢.meme  我個fd :ok
魚柳包xp: 先點吾昆 我個fd: 驚昆.先金得吾得
魚柳包xp:驚昆吾好放.近排多昆九-個個都係先點先嫁啦-
我個fd:咁好啦. 寄左去佢度-
魚柳包xp : thx you 88封埋我個fd
記錄就全部係到-落左案而加-等消息.
唉咁細個就昆人-

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
409 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章

佢真系死昆9泥A_A
真好系快D拉左佢等佢驚下;

EXP
12 點
下次小心啲~唉而加啲昆狗真係.

EXP
154 點
唉...........................

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

無言

EXP
438 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 發帖王勳章

哇.....
昆完你又要昆你fd....(佢真係好xxxxx)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

條友今日想昆我啦-_- 傻仔黎既 昆人都五識昆 我大把交易記錄係呢度.. 佢用點收我D野又話張點未入甘我叫佢比我先 佢又五肯 又掉轉頭話我昆佢-  - 叫佢上黎AGAME睇又五睇 之後就話 算啦 五換LA 驚昆 88 估都估到佢想做咩啦-,- !!!!!!

四級霸王會員

目前係MC818最費雲狩,請各位高手多多指教

EXP
688 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章

要求留電話丫麻@@  ^^  

四級霸王會員

目前係MC818最費雲狩,請各位高手多多指教

EXP
688 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章

我都差D比佢昆左  尸+吊   -_-

EXP
154 點
我退左晴空喇:(

三級英雄會員

森之國 玥乂 是也

EXP
342 點
sosad