AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1376|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

-------------------------> [複製鏈接]

EXP
23 點
樓主
我都估到有d人吹到自己好愛自拍活動送果件婚紗,但係到最後都係拎左黎賣
為左果百幾一千金出賣自己個樣

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2725 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

有咩問題?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

你是5是有D問題?牙叔

周圍辣著人地火頭

EXP
515 點

拿. 唔好話我對號啦. 我就係中左婚沙之後有賣緊個位.你唔係以為成隻game得個3件呀0N9仔?

你又知我係拎官方中左個件黎賣? 我有件著緊係御0到wor. 官方都未派啦.
有多件拎1件黎賣原來唔得ge. 要拎黎牛臭ge.

唔洗特登開新a/c 出貼wor. 有咩咪3口6面講囉.

返屋企粒水啦0N9仔. 20號開個a/c出黎獻世咩. 仲特登周圍辣火頭.

做咩呀? 我有手染唔抵得呀? 定係你玩左個活動但冇你份呀?
唔好剩係識抽水. 夠薑咪出黎傾下計囉. 最憎d人剩係係網上扮晒英雄

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

romifung424 發表於 2012-9-21 04:14
拿. 唔好話我對號啦. 我就係中左婚沙之後有賣緊個位.你唔係以為成隻game得個3件呀0N9仔?

你又知 ...

我諗應該都系D 3甲不入輸左咪系到吠既小XX囉

仲有去人地個POST講我 ? 訓醒未牙失控哥

EXP
515 點
提淽 發表於 2012-9-21 04:31
我諗應該都系D 3甲不入輸左咪系到吠既小XX囉

仲有去人地個POST講我 ? 訓醒未牙失控哥 ...

冇計啦. 人地都係匿埋係屋企訓教多. 咪覺得人地開post參加活動係出賣自己個樣囉.
訓得教多, 講野係有d 9唔搭8. 見到你比人抽水, 真心覺得佢有意挑釁 :(

你係咪仇富姐? 憤青呀? 乜見到人地賣野ge post就咁鍾意拎黎講架姐?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

romifung424 發表於 2012-9-21 04:35
冇計啦. 人地都係匿埋係屋企訓教多. 咪覺得人地開post參加活動係出賣自己個樣囉.
訓得教多, 講野係有d 9 ...

冇人好似佢甘唔知醜
得自己1拖友系到吠都夠膽死打埋成篇文海出黎
真心比個讚佢牙 ~
周圍撩人嘈 ,想問下佢系咪個腦有問題?

EXP
515 點
提淽 發表於 2012-9-21 04:40
冇人好似佢甘唔知醜
得自己1拖友系到吠都夠膽死打埋成篇文海出黎
真心比個讚佢牙 ~

如果唔係你話我知, 我真係唔知佢係吹水區開post囉..
又要話人, 又要係個咁偏僻ge地方. 真係唔係好覺眼囉.

如果係想比人知ge, 就去主板開啦嘛. 呢到人煙稀少. 唔係好多人見到佢講乜架咋.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

romifung424 發表於 2012-9-21 04:44
如果唔係你話我知, 我真係唔知佢係吹水區開post囉..
又要話人, 又要係個咁偏僻ge地方. 真係唔係好覺眼囉. ...

人地冇勇氣去做,旦又要系D少人既地方到攞彩,

你吹佢條膠仔唔漲

EXP
515 點
呀係, 唔好意思. 手染我好多件. 愛ge唔止一件. 前排轉左look, 用緊女吸血鬼, 唔知你對眼見唔見到. 你ge大道理我明. 但你其實係咪唔抵得jer 送件綠字比你啦. 返屋企早抖啦.

估唔到你咁留意我個post, 你是咪將我當左對手 怕係自拍到輸? 我羸得好光彩. 唔好意思.

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1106 點
人地有活動,唔參加下,咁好唔俾面姐.

EXP
374 點

儲蓄勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

自己得不到亂插:&?