AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1925|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 有耐性、對童話有信心的玩家請進 :)   [複製鏈接]

EXP
241 點
樓主
燥狂、鍾意屈人係外掛、報警能等人仕速速離開。(請自知)-
我想問下各位,除左出手順序、耐用度、打怪加錢、恢復原版面等正在研討的議題外
1. 仲有d咩想改 ?
2. 有d咩想新增 ?
3. 有d咩特別活動想官方搞 ?
4. 如果有新資料片,你希望係咩童話故事 ?
另外八掛一下,
A. 你有多少個帳戶已入月費 ?
B. 當中有多少個帳戶只會掛機 ? (意指掛工作技能)
[以上為非官方討論不過官方人員一定會睇既you know what i mean,歡迎大家繼續提出問題 :P]
-
我自己既想法 :
1. None
2. 新職業 ? 新人種 ?
3. 幻獸創作比賽
4. (其實我諗唔到仲有咩童話故事未用先咁問...)
A : 2
B : 1
-
p.s http://www.facebook.com/fairyland10th <-- 正在招募出post義工

http://www.facebook.com/fairyland10th
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
幻獸創作在九週年已辦過了,預計今年會正式推出那隻幻獸的。

EXP
241 點
GentlemanBeard 發表於 2013-2-6 12:54

再搞再搞 ! ~ @@

EXP
126 點
如果親和可以加多少少就好~~~~

EXP
260 點
打輸左可唔可以唔扣錢 對新手黎講係好肉赤嫁.......

EXP
241 點
dg25fai 發表於 2013-2-6 13:18
打輸左可唔可以唔扣錢 對新手黎講係好肉赤嫁.......

新手打輸左唔係唔扣EXP唔扣錢架咩 :O

EXP
190 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 儲蓄勳章 試帖勳章

1. 仲有d咩想改 ?單人戰鬥經驗微升,組隊經驗倍率微降
2. 有d咩想新增 ?幻獸卡對戰:O..........例如將D幻獸卡加攻擊力/防,然後開新系統,名為 幻獸卡片大戰!(笑
                          世界頻道,不過要限制,廢事洗全頻...
3. 有d咩特別活動想官方搞 ?未想到
4. 如果有新資料片,你希望係咩童話故事 ?後補
另外八掛一下,
A. 你有多少個帳戶已入月費 ?1
B. 當中有多少個帳戶只會掛機 ? (意指掛工作技能)1

EXP
260 點
傻武 發表於 2013-2-6 13:58
新手打輸左唔係唔扣EXP唔扣錢架咩 :O

我指個D新手唔係10lv以下個D

EXP
816 點
GentlemanBeard 發表於 2013-2-6 12:54

係咪講緊木系果隻檸檬妞妞↲↲↲
↲↲↲
係既話 就我所知 台灣出左好耐↲↲↲
↲↲
正式推出既意思係咪指會量產?

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1274 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

1.好多...一句講晒就係暫時回到天方果個狀態
2.冇咩
3.節日唔好得雙經/唔要雙經,出返d應節活動
4.從主資料片開發(如吉恩新手任~毒蘋果伸延,6fu小紅..天鵝湖果d....)
a2
b1

EXP
25 點
1. 仲有d咩想改 ? 新資料片(EG桃太郎)的幻獸弱返D, E家無轉生好難打到果D怪; 多D途徑(EG任務)拿4封或以上的石; 升級的數值; 物價; 結婚
2. 有d咩想新增 ? 新職業, 新種族, 新任務, 家族新功能, 職業新技能, 裝備造型(唔係70LV 2轉造型, 係著唔同裝備, 帽etc可以有唔同樣). 對唔住, UP得太多野- -
3. 有d咩特別活動想官方搞 ? 節日有特別活動eg以前的包粽, 打年獸等有特別野/幻獸送的活動
4. 如果有新資料片,你希望係咩童話故事 ? 一D現有任務的加長版eg白雪公主, 灰姑娘; 小木偶; 小飛俠; 傑克與魔豆etc
另外八掛一下,
A. 你有多少個帳戶已入月費 ?1
B. 當中有多少個帳戶只會掛機 ? (意指掛工作技能) 暫時無掛工技

EXP
63 點
其實只要改好一開始講既野已經好滿足了(出手順序、耐用度、打怪加錢、恢復原版面)
最好都係做左基本野先吧 做得好自然多人玩

1. 仲有d咩想改 ?
    原料負重 改強/改弱部份技能
2. 有d咩想新增 ?
    防外掛系統 三轉職業
3. 有d咩特別活動想官方搞 ?
    無所謂...唔好成日雙經就得
4. 如果有新資料片,你希望係咩童話故事 ?
    唔知...不過希望出多d唔同資料片既人型幻獸 (e.g 浪人 龍宮)
另外八掛一下,
A. 你有多少個帳戶已入月費 ?
B. 當中有多少個帳戶只會掛機 ? (意指掛工作技能)