AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Siu魏
打印 上一主題 下一主題

siu魏 ~~ 爆爆爆爆笑吹水區 >w<  關閉 [複製鏈接]

EXP
113 點
冇計 -=-
高lv就係勁ga喇,,,
你試下同我打場,睇下打唔打到你 =33=
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 Siu魏 於 2008-9-20 20:30 發表
冇計 -=-
高lv就係勁ga喇,,,
你試下同我打場,睇下打唔打到你 =33=

.....
我忘了同你講...其實我pk係5掂的=0=
仲有其實我係冇樣勁==
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

唔信=﹏=

矛可能...
本人專用SD名片

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 20:33 發表
唔信=﹏=

矛可能...

我影相果方面只不過係ok掂
但係..............................................其實假如我大半年前5開相集1..根本5會走去玩影相
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
113 點
問題係,,我個lv數令我打唔到你 =33=
if,,你落哂裝比我洗下戰功就好喇 >v<

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

洛曬裝未變xx.....
本人專用SD名片

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 Siu魏 於 2008-9-20 20:36 發表
問題係,,我個lv數令我打唔到你 =33=
if,,你落哂裝比我洗下戰功就好喇 >v

= =
落晒裝咁咪益晒你..比你睇晒=口=
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
113 點
卡卡~~
我唔係d變態佬 a"a
呀!! lamlam - -v  我升到63  
2格果陣你黎帶我升 >w<

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

得閒先算啦= =

80%....仲有420m就升..
本人專用SD名片

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 Siu魏 於 2008-9-20 20:39 發表
卡卡~~
我唔係d變態佬 a"a
呀!! lamlam - -v  我升到63  
2格果陣你黎帶我升 >w

..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
我都想搵人帶我升=3=
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

不知癲唔係81lv怪最低架咩= =

你升到79打到??
本人專用SD名片

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 20:44 發表
不知癲唔係81lv怪最低架咩= =

你升到79打到??

不知巔d怪最低的確係81lv
但係好多戰都係升到上79就轉map去不知巔度升...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

回復 112# 的帖子

唔係應該好難打架咩..

打高自己2lv怪啵.
本人專用SD名片

EXP
113 點
64就開心死lu @v@
68就開心到完返生lu
>w<

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

我想升到62...

學閣月天@v@
本人專用SD名片

EXP
113 點
嗯嗯..我叉80%升喇 >w<

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

回復 116# 的帖子

我差21%升啦>﹏<
本人專用SD名片

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 我玩曬 於 2008-9-20 20:47 發表
唔係應該好難打架咩..

打高自己2lv怪啵.

5知...我未打過
只知不知巔係用劍打...
用乜技打都應該係王者/闇月殺
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
113 點
大家覺唔覺,,
siu魏吹水區變左 < 魏 玩 lam >既私人區,,,得我地3個 = =v

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 Siu魏 於 2008-9-20 21:06 發表
大家覺唔覺,,
siu魏吹水區變左 < 魏 玩 lam >既私人區,,,得我地3個 = =v

係=0=
冇其他人入黎e度吹水
不過e+好有n個星期前同熊貓一齊係度洗帖ge感覺@@
心......好甜

相7....很甜很溫暖