abch123456 發表於 2016-9-14 13:50:16

座騎洗鍊系統..關於幻影戰狼同龍神巴哈姆特(限定)問題

今日出喱個座騎洗鍊系統..有兩個問題想問下你地官方既
1.幻影戰狼
http://upload.lsforum.net/users/public/s53250snapshot4428a246.jpg
喱隻野今朝未開ser過陣更新內容先話可以用紅利買佢張配方既
※VIP幻影戰狼坐騎,可透過紅利舖購買「配方:幻影戰狼」,合成出金色品質坐騎。
開ser之後發現商城冇得買..再上返官方個更新內容睇..句野都唔見埋..(再望下隻騎,冇寫明可昇華)
以我所知呢..台版系可以用9點去紅利鋪買張配方,之後唔洗用昇華石合成金色既..而加比你地港服推翻左..犀利{:qq44:}(暫時唔知你地想玩乜野)
2.龍神巴哈姆特(限定)
http://upload.lsforum.net/users/public/l29457snapshot4426r246.jpg
喱條咁既野..入10000點送既..對本身擁有既人已經系垃圾
仲要唔比人收藏都算..今日諗住拎去合金騎啦..唔比合
你地到底想點..而加想騎一隻座騎都要裝上身先騎得
佢仲逼住要成世系橙色?仲要唔比人收藏?
官方你地到底系米搞事?
你地將佢比玩家拎去合金騎會少忽肉咩..10000點..話多唔多..話少唔少..2500$
送隻垃圾..你地好唔好意思啊?

Eva 發表於 2016-9-14 15:22:09

agree

神域使者 發表於 2016-9-14 15:48:47

先回報左第一點先
呢個配方預定會下星期再度上架的

有關第二點,這個官方重視玩家意見,會向原廠查詢

abch123456 發表於 2016-9-14 15:53:05

神域使者 發表於 2016-9-14 15:48 static/image/common/back.gif
先回報左第一點先
呢個配方預定會下星期再度上架的

好 thx版主{:qq67:}

littlecat0330 發表於 2016-9-14 19:36:32

巴哈你鎖定左.....
解左就升到

abch123456 發表於 2016-9-14 19:45:43

littlecat0330 發表於 2016-9-14 19:36 static/image/common/back.gif
巴哈你鎖定左.....
解左就升到

之前鍊金出過隻我合左哪.. 我上面講緊過隻系之前10000點送既限定黎

littlecat0330 發表於 2016-9-14 22:51:02

abch123456 發表於 2016-9-14 19:45 static/image/common/back.gif
之前鍊金出過隻我合左哪.. 我上面講緊過隻系之前10000點送既限定黎

係波...我無睇清楚:P

dcc180991 發表於 2016-9-14 23:51:44

{:on073:}{:on073:}

handsomechu 發表於 2016-9-15 17:29:57

.10000點{A006a:}, ALTA:多謝大老細

kennith999 發表於 2016-9-16 11:04:54

man仔..今早冇野做..先上黎睇到...

我諗到你要用埋果d語氣...先好笑....{:fun61:}{:fun61:}

abch123456 發表於 2016-9-16 12:57:45

kennith999 發表於 2016-9-16 11:04 static/image/common/back.gif
man仔..今早冇野做..先上黎睇到...

我諗到你要用埋果d語氣...先好笑.... ...
{:qq18:}語氣唔系D會冇人睇既{:qq28:}

abch123456 發表於 2016-9-21 15:11:00

隻幻影戰狼合成配方出系出左啊..
不過合唔到架囉..http://upload.lsforum.net/users/public/r43970snapshot0653k246.jpg
上圖..我有一隻幻影戰狼(已解鎖)
但開左張配方..顯示系冇..唔比合{:qq38:}
好坦白,等左一個星期..唔想因為喱個BUG又要再等多一個星期囉{:qq11:}
同埋條巴哈(限定)..真系好多謝官方有留意我既問題
但仍然系唔可以拎去同其他座騎合成既
系可以收藏..不過仍然系一舊垃圾-_-..只限收藏既垃圾
目前仲邊會有人拎隻橙騎上身架-,-真系可以比人合都唔得咁絕{:qq17:}?

Eva 發表於 2016-9-21 15:37:19

abch123456 發表於 2016-9-21 15:11 static/image/common/back.gif
不過合唔到架囉..

{:gd39:}{:gd08:}
笑到停唔到

神域使者 發表於 2016-9-21 15:51:59

abch123456 發表於 2016-9-21 15:11 static/image/common/back.gif
不過合唔到架囉..

這個問題似乎是個別的問題,需要玩家幫忙回報留下帳號的資料,我們會為閣下處理幻影戰狼的問題

abch123456 發表於 2016-9-21 17:04:16

神域使者 發表於 2016-9-21 15:51 static/image/common/back.gif
這個問題似乎是個別的問題,需要玩家幫忙回報留下帳號的資料,我們會為閣下處理幻影戰狼的問題 ...

回報留下帳號的資料?.?
系邊到回報0.0 同咩資料..

handsomechu 發表於 2016-9-21 17:45:51

{A015a:} 好多BUG.
其實又真係唔明點解推呢個金騎系統出來...要賺錢, 都可以推+50武器, 推合金時裝.....

abch123456 發表於 2016-9-21 18:24:02

handsomechu 發表於 2016-9-21 17:45 static/image/common/back.gif
好多BUG.
其實又真係唔明點解推呢個金騎系統出來...要賺錢, 都可以推+50武器, 推合金時裝..... ...
出+50你就喊哪..
其實喱個騎系統..既能力只不過可以當佢系多一個3星源神能力左右
(大部份能力都同3星能力一樣..系個別既20全能比較特別)
相對如果出+50..副本速度/PVP門檻又嘈一餐

神域使者 發表於 2016-9-21 18:24:32

abch123456 發表於 2016-9-21 17:04 static/image/common/back.gif
回報留下帳號的資料?.?
系邊到回報0.0 同咩資料..

cs@ff.alta.hk

這是官方的客服信箱
簡述你的問題,留下帳號名稱及角色名,以便我們跟進

神域使者 發表於 2016-9-21 18:27:20

handsomechu 發表於 2016-9-21 17:45 static/image/common/back.gif
好多BUG.
其實又真係唔明點解推呢個金騎系統出來...要賺錢, 都可以推+50武器, 推合金時裝..... ...

玩家目前有說的問題,不是針對座騎昇華系統內容本身的,出現問題的座騎,其實都是非由商城直接產出的部份,這個部份的坐騎由於不是由玩家經福袋或是鍊金取得,可能因此出現個別問題,官方仍正了解中。

abch123456 發表於 2016-9-21 18:30:15

神域使者 發表於 2016-9-21 18:24 static/image/common/back.gif
這是官方的客服信箱
簡述你的問題,留下帳號名稱及角色名,以便我們跟進 ...

.....
感覺會等好耐
頁: [1] 2
查看完整版本: 座騎洗鍊系統..關於幻影戰狼同龍神巴哈姆特(限定)問題