AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 11698|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 求官方舉行回收game金幣活動   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

樓主

之前活動無限制註冊新AC,FFOL真係入黎好多外掛,我分身本身用來做倉庫,偶爾賣賣野,為左方便賣野(好懶次次都要入聖城搵拍賣NPC)隨便入左個公會,入左后發現系大陸公會,我聽佢地講工作室註冊了8W幾個ac,我真系吾知講咩好,
6條分流6條紅,忘卻 聖城 禿鷹 白石門口 微光門口 礦山門口 阿古斯門口 水洞門口淨系外掛,我估吾到隻game一半以上都系外掛,再入聖城擺攤區,已經無曬人隻game死曬????????

現在外掛橫行,遍地幣商廣告,金幣大量流入市面,物價越來越貴,一般吾買金d玩家已經好難在game里買到自己鐘意的時裝or其它野,拍賣粒寶珠已經1.8WG,敢問正常玩家要多久先賺到1.8WG????希望官方多抓外掛,另外出些回收金幣的活動,源神進化寶珠,煉金幣etc都好,希望官方重視我d正常玩家想法,FFOL已經1年左,入黎好多新玩家又走左好多老玩家,留下來的都系喜歡FFOL的玩家,我已經甘講,吾知官方你地點想點做

多選投票: ( 最多可選 6 項 ), 共有 60 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

21.64% (29)
23.13% (31)
11.19% (15)
8.96% (12)
11.94% (16)
23.13% (31)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
希望官方重視
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

外掛釣魚都釣到65LV,呢都吾算奇,最高我都見過69LV釣魚外掛,官方真係有心做野真系吾會甘
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊