AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3535|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[公會成員] [11月30日]花式擼管社:我地係廢,但都肯試 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
47 點
樓主

講明先呀 多圖架

. 伺服器 : 亞米
. 角色暱稱 : 夜隔世離(公會既人都叫我淡月XD)
. 公會名稱 : 花式擼管社

過左11月29日既四十琴 癲癲地咁同個傻仔月下為左影個相同解任挽到6點 又打副打到8點去訓
一訓醒 諗起天塔 我突然又癲啦AWA
好耐之前 同姐姐傾起過 係想幫公會搞公會組 吾再依附係其他人之下(都吾係咁講既 係我自己想個公會再強大D JA
11月30號一醒 我就想今晚搞公會組!!!

其實 我覺得係吾會有人肯陪我癲
我以為大家會拒絕我呢個意見
畢竟琴日係星期日 今日要番學(我仲未訓哈
而有不少人係前日無打天塔
琴晚 未必過到 吾包到20層 可能會令到大家星期五無得打21-30F
但係 我一個一個咁問 大家都願意陪我

首先有個傻仔月下(月下戰士) 佢話 我地兩個一齊試天塔啦XD
然後一問
可愛既龜龜(米高速) 同我寶貝既星星(滿天繁星) 肯陪我試
我地月亮姐姐又肯一齊癲(人生x不實際)
本來以為茶茶(朦茶茶)咖哩(淡定咖哩鍋)因為琴日無天塔都吾會黎 而且茶茶成日都去其他公會組=x=
但係佢都黎 所以我好開心><
我地條游魚(我要繼續升級)聽到 雖然佢公會會長會鬧佢(佢講架) 又或者早走 但係佢都肯黎幫手
我見到我認識左三年既布姐(布麗姬霜離) 馬上問佢一吾一齊w(佢有入過我地公會
結果佢又肯陪我癲
我問前晚先陪完我癲四十天塔琴既璃璃(冰之琉璃) 佢又肯陪我
之後問姐夫>_>竹木大神(竹木一人)佢琴晚無打天塔 我真係有d擔心架>﹏<
但係佢肯wo!!所以我姐(WiiWii)都跟埋黎啦
然後我又問培根(敗者)打吾打 佢雖然話聖劍可能開40天塔 但係我既威逼之下佢都係黎一齊打

之後Tommy(神無月亂舞)係rc終於應機~係茶茶既聲音深情呼喚佢都一齊黎
我又係公會到問 有無人肯一齊癲呀?
結果阿淼(鳳凰鳥)立刻入左 仲話試下law <3
聽講打天塔無法書好麻煩 我又去左叫我地公會既阿布布(阿布大人)黎陪我地!
本來佢吾肯 但好開心 haha 我狂煩佢 佢都照入黎陪我地打
我兔哥(兔0w0兔)明明吾舒服 岩岩先訓醒 都肯黎陪我癲
我地女僕會長大人sobo(夏卡爾v義經)雖然11點要息機 都照陪住我地癲

總言之
大家肯陪我癲 我真係好開心好滾動!

其實吾係好想搵番件事黎講
但琴日 本來個念頭都無咁激烈
被人鬧完話公會PVE又廢PVP又廢之後
我就更想去癲番場

係無錯 我地公會的確係廢 咁又點呢
由一開始 我地公會就係個悠閒公會 有70LV UP既人都偷笑啦
公會JA 打副本咪又係同人組 打PVP咪一樣隨機抽 關公會咩事呢?
對我黎講 公會係一個家
我吾需要佢有幾大
大家一家人可以傾下計仔咪好囉
廢吾廢都吾關事GE
更何況 單憑我地18個人 都過得到天塔20層=]
都吾算係廢呀?

HAHAHA 今次我無錄片 但就影左好多相 睇死你地ps.我仲有好多相無放上黎架QAQ

其實頭幾層都打得幾正常
只不過係吸仇既成日走左去 搞到頭個幾層RE左至少兩次箱-,- (竹木表示:我要RE箱100次
本來頭五層10分鐘打哂 硬係拖到14分

下 你問我地個公會名點解會咁變態既?
因為..............................
我地呢個公會 變態無所不在

第幾層啊!!!第幾層啊!!!變態開始出黎啦!!

正常左?

正常左?

以為正常左就大錯特錯!
咖哩君 全場都吾著衫咁濟QAQ!!!
眼力好仲可以見到TOMMY同茶茶!!!

唉……變態

第十一層 黎睇下各個位置有邊D人?

右下角 竹木大神單挑!

左下角 變態三人組 咖哩 茶茶 TOM 仲有阿布布 布姐 月亮姐姐~

左上角 兔哥 月下 培根 游魚 龜龜 (月下表示:我一人單挑都得啦

右上角 SOBO 阿淼 OX姐 琉璃

我同星星?緊係偷懶啦

茶茶之初夜都掉埋出黎

因為佢地太變態 我同璃璃...越行越後.........

變態三人組又出動喇

喂!!!點解越黎越多架!!!!

夠了......夠了.......SOBO你仲要係到賣萌/口\!!!!

怪都出左黎 你地仲跳舞
公會變態....何其多..........................................
18個已經有7個係咁 如果自在同娘娘都一齊打既話 咁...咁點算呀

第十九層係我地用得最多時間既一層
我地仲諗緊 點解打咁耐既?
跟住兔哥一句野 大家醒覺哂
其實全場得我一個紅囉
吾怪得D運光吾出黎啦 全部藍=.=

第二十層 一次打一半血 兩次就k0哂lu~~~

完場既時候 我真係好滾動 (夠了
雖然我想影相 但d人一係訓教一係有野做一係睇動漫一係LOL好吾團結囉=3=
不過 最後都係有人陪我影d GE

兔哥吾好吾望鏡頭啦awa

6斧1槍2琴1杖1書2弓3太刀2聖劍HAHA

so下我既告白先AWA

我地用左79分鐘 11:19完結 齊頭當佢80分鐘喇
就算幾廢都好 我為公會而自豪
我真係好愛花式

順便so下以前變態係公會影既相XDDD

希望 吾會有人係呢個帖既回覆 係為左嘈交=]
已有 1 人評分金幣 收起 理由
神域使者 + 80 活動參與

總評分: 金幣 + 80   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

二級平民會員

月下戰士

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

點解要係傻仔

blackmoon  因為你真係傻仔囉  發表於 2014-12-1 12:02:00

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

睇得出樓主好有心思,
讚一個
不過有d野過左去就算啦, 無為成日提住,
遊戲開心就好~

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
47 點
小細細 發表於 2014-12-1 10:20
睇得出樓主好有心思,
讚一個
不過有d野過左去就算啦, 無為成日提住,

阿細?

HAHA 我吾想提架
但吾提 又點特顯我留係個公會吾係因為勁與廢 而係我鐘意個公會呢