請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10882|回復: 54

[其他] 民意調查 - 你認為申請帳號還需要啟動碼嗎?   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

單選投票, 共有 121 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
398 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
冇既話...我諗D大師兄(外掛)會返哂黎...

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

雖然想廢除,
但是廢除了外, 掛會不會更多? 變成無門檻加入?

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

啟動碼唔難拎到
好似產品包呢d     我地公會本身都有群組   即便有非港澳區既人想玩只要加群/聯絡到我地

我地都可以提供到啟動碼    即係只要唔係機器人   我地都好歡迎佢問我地拎    因為1個公會將產品包集合埋1齊其實好多啟動碼可以派

隻game幣值已經好誇張    再取消埋啟動碼    到時1件手染可能上幾萬金都唔出奇   唔買金想點生存?

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

孤單心事 發表於 2015-6-9 13:13
啟動碼唔難拎到
好似產品包呢d     我地公會本身都有群組   即便有非港澳區既人想玩只要加群/聯絡到我地

同意

而且希望能夠真正打擊外掛工作室=.=

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

我唔想又過返D外掛多到伺服器全紅既日子...求保留啟動碼...

主打遊戲
幻想神域
EXP
3925 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

mi5842013 發表於 2015-6-9 14:25
我唔想又過返D外掛多到伺服器全紅既日子...求保留啟動碼...

我都係咁話...果d日子...lag到無朋友 又多洗頻

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5893 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

取消左到時隻GAME俾外掛再次攻陷都似..
上年暑假取消左D後遺症都仲係度..
未根治到又有新一批外掛入黎到時真係乜人都走哂得返D土豪玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
10084 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

啟動碼 算係一項限制工作室註冊數量嘅策略   最好都係保留。

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

不解釋 保留...
「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」

主打遊戲
幻想神域
EXP
398 點
一面倒的結果

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

太晚了.....官方反應真係好慢....

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

要啟動碼d工作室還要用$$買回來開,
不用的話...你說呢...

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

又係有好有唔好

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

如果係搞得掂d外掛,就唔使要啟動碼,但事實唔係嘛。
我都明白官方想多d新手嚟玩,因為真係少咗好多人玩。
「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」

主打遊戲
幻想神域
EXP
537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

保留+1

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

唔要啟動碼??! 你地想再多D外掛????????

自己又捉唔清喎

主打遊戲
幻想神域
EXP
398 點
但人就真係越黎越少....點講好呢~唔係只GAME有致命問題趕客~
但講真...而家興玩手機GAME多~身邊開始有朋友而家連電腦都唔會有...可能得部NB上下網就算...加上有個什麼啟動碼係到...新人一定難左入黎~
上面既人話自己有序號幫到果d新手...咁都要果d新手本身識你地先得架

其實再咁落去...係更多新game出現...ffo自然就會更少人玩...少人玩...只game就少左人課金...咁ffo就88得

不過都係果一句...最x衰都係d工作室外掛!

主打遊戲
幻想神域
EXP
1099 點
其實遊戲不需啟動碼,玩家會增多,對遊戲是好事。
不過也要官方有能力去打擊工作室那些「大師兄」才可,
可惜一路以來官方對「大師兄」都無能為力,又或是無效率,
還是保留需要啟動碼比較好了。

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
啟動碼呢D野我已經有100幾個

maybeareyou  你有咁多個托7啊  發表於 2015-7-4 12:49:12
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿