請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2579|回復: 10

[閒聊] 有冇人開始刷緊海克同羅賓漢? [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
海克歷斯資訊:
戰技:對最高防3.8倍攻(覺4.2)
奧義:+2格紅
被動:暗系+攻30%(覺40%)
速:59->64

羅賓漢資訊:
戰技:後衛2.7倍傷(覺3倍)
奧義:回130%血(覺150%)
被動:100%血+18%攻(覺21%)
速:72->77

海克個人覺得唔係暗隊其實真係冇乜用...不過暗隊好似幾有潛力...?(冇光隊克先~)
羅賓漢被巴哈網民喻為靈力版風魔,先唔講100%血,速度夠快,被動係咩都基本發動到~

個人就刷緊羅賓漢~40塊
單選投票, 共有 2 人參與投票

投票已經結束

0.00% (0)
50.00% (1)
50.00% (1)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點

未見過有人用羅賓=,= 但我4星羅賓武就掉左好多把
羅賓係俾唔課金既人用=_=

海克係俾課金既人用=_=

我覺得如果玩唔課金既組合 全暗隊= 海克+羅賓+源義 +任何一隻加傷/加防/加護/回血  輸出會幾理想

(如果加埋悟空) 任何有鈄線既日子 應該都9成嬴,,接近秒人

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
=,=今星期我日日刷女角活動關 佢老板 前後出左廿塊白雪公主,,,真係爆哂粗,,

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-8-6 18:39
=,=今星期我日日刷女角活動關 佢老板 前後出左廿塊白雪公主,,,真係爆哂粗,,

我主要係刷專武...佢老板,出咗2次4星織女專武比我,賣哂=_=

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-8-6 18:22
未見過有人用羅賓=,= 但我4星羅賓武就掉左好多把
羅賓係俾唔課金既人用=_=

海克既話我會用織田+德古拉+龍馬
海克同龍馬固定用參戰+15血既斗篷,回血唔錯~而且龍馬降靈傷,
然後德古拉必用4星專武,唔知咩能力去望下~~而且德古拉紅橫斜都食得唔錯,好大力
織田都用4星專武,全隊再+攻,
然後主要比田同德支拉食紅直,超正~咁樣輸出大概就係我既理想~

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點

要將織田零課升6星...我估計日日玩PVP再加道別既話都要2個月

如果HEA住儲最小要半年=,=

...所以我5星之後都放棄...決定用上杉代替...

本身都諗過用德川...但佢真係太慢....被動技又發動唔到...戰技又回唔到血=,=官方好憎佢囉..除左過任務真係冇用

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-8-6 19:32
要將織田零課升6星...我估計日日玩PVP再加道別既話都要2個月

如果HEA住儲最小要半年=,=

唔洗~~~
你唔多明點儲織田姐,儲織田唔係淨刷PVP幣,
你有幾多隻金幣角覺醒就打幾多隻既+2*3
然後就大概1日3粒再買2粒=5粒,2日召一次,
PVP大概每2日可以買一次織田
然後如果道別都有出織田,咁有8隻金幣角,
你就可以最多拎到8+1=9織田魂幣,=4.5粒1日
織田由0到6星要160,
160/4.5=35.5=1個月多啲,
當然,呢個係參考數值,而且仲要超好運,2個月左右係走唔甩架啦~~
不過織田既回報值好高下,點諗都值~

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
邊有咁多錢買碎片 我而家d兵升到60就算 都唔夠用泥強化

而家目標暫時係刷足咁多日女角活動=,=儲夠10召喚泥擺,,仲差2塊換冰雪女皇

我而家仲考慮緊用唔用石買60體....

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-8-6 19:49
邊有咁多錢買碎片 我而家d兵升到60就算 都唔夠用泥強化

而家目標暫時係刷足咁多日女角活動=,=儲 ...

每日必買5+15 120體啦=_=
碎片呢啲...
不過,我都係得4隻金幣角覺醒咗...

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
15鑽咁貴   買5都唔捨得架我-0-...我好鐘意...抽卡

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-8-6 21:19
15鑽咁貴   買5都唔捨得架我-0-...我好鐘意...抽卡

咁你真係課嚟都冇用=_=我個人如果有課大概只會抽李既果個專屬既...因為我得4星=_="
不過我冇課,每日最高收入係每日任8粒同競技10粒再加星星點到有可能收到幾粒,1日20左右,最少都會買5既60體,真係等住洗既就再15,120體~
只不過,唔知點解咁嚟洗法都仲係有增冇減=_=雖然增長速率慢到一個點...