AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 768|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

我最愛﹏童話* [複製鏈接]

EXP
21 點
樓主
角色名稱:幻殺小月
伺服器:快樂王子(美人魚伺服器第一代玩家)(非這個名字)
作品名稱:我最愛﹏童話*
作品內容:

還記得5年多之前嗎?5年多之前,史洞是很多新手會去升級的地方...慢慢...大家都成長了..改變了升級的地方...黑森林..威奇黑白區....水木區...鬼3.....龍1...龍2...龍3...由組隊打怪變成帶升....這些回憶一直記得我心中.....新玩的人可真好...新手們..你們知道嗎?我和其他老手都一樣很辛苦自己升寵..由黑羊法化變成暗智特調超人法化...由火虫武化變成現在金河童武化..核心金力暗力.....不過..辛勞了很長時間都是值得的。
各位還記得自己的寵物嗎?我還記得以前有(牛奶寵)就很強了...慢慢改變成果汁..咖啡..汽水..可樂..等...我還記得我第一次自己降的是一隻火大河呢...那時拿著這隻火大河就很強....
回想起之前在童話的回憶...玩到現在我想都有5年有多...以前我還像個傻瓜..亂加點...結果升到上2轉就要把人物重開...囧rz...
玩到現在..有一些時候都會覺得童話很悶的說...不過唔玩了一段時間...不禁再到便利店買了合童話新手包玩/.\。玩到現在我想我都開過10個ac有多...人物更是數不到呢...現在的我只是一個小小的魔獸師...我只想留在童話中...和我最要好的朋友們,一起度過更多更多年的童話.....感謝各位認識我,幫助我和對我有仇的人XD有空再一起去史洞走走XD不....現在大家都變強了...倒不如我們找天一起沖入冰洞看看...囧rz....

永遠留在童話的小人物   幻殺小月

P.S:以下是本人的一些照片....給大家看看吧^^。

左邊個個係我..而右邊就係我重玩童話識的一個好朋友...佢係我乾媽媽(千代子)(唔記得同老豆影- -)
(老豆就係 啤啤熊劍士~XD)

而今次左邊個個係我個好姐姐(芊祭)...右邊個個當時係我XD

運動卡                                    閃寵卡

珍寵卡                            幻寵卡
唔知大家買左幾多呢....我成個荷包一有錢就買晒(都好耐之前啦>口<)

所有老手都應該記得鬼哥吧....佢都玩左好耐...(我係我重玩之後發現返佢地)^^

牙方XP~哈哈..你可能想問我點解post你....我好想講...多謝你由我重玩到e家
都有時幫下我(但係你收道具收得太平-- )

最後~我連睡覺都掛住童話(看圖~XP)

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
21 點
多謝晒所有幫過我的人!有時間add我好友一起玩吧:)

EXP
1 點
我想問你係唔係幻夜- -:P

EXP
21 點
係^﹏^!!之前d ac無再玩啦....開左好多隻新...幻影熊劍士o 同 幻殺小月 都係新開....搵我啦^^