AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 19132|回復: 239
打印 上一主題 下一主題

[見習記者] 曙光之最受尊敬團長 — 妖狼  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
  小記決定訪問這位團長前,曾經擔心了好幾天:會不會被他重提舊事?被已離開的團員訪問不但失敗,而且受到反問?怎料……被他問小記:你想重新認識我?哈哈!當時小記無奈了一整天,說真的,小記已經忘記了為甚麼要叫他做最受尊敬團長,印象中他是一個比較講道理的人,而他,就是妖狼。

lamxdxd=小記,妖狼

小記:好高興請來最受尊敬團長—妖狼做這次訪問,團長你好!
妖狼:你好=.=

小記:夜血盟是曙光最早期出現的屯墾團嗎?
妖狼:不是

小記:有沒有跟其他團結盟?如有,可以講有多少個嗎?
妖狼:從來沒有跟任何團結盟!朋友團,只要不是主動挑釁夜血的,任何一個都可以是朋友團=.=

小記:喜歡給人們改外號嗎?會不會感到人們對你不尊敬?
妖狼:不會,只有熟識的人才會給朋友改外號

小記:小記看到大部份夜血盟的成員都會有一張身份證,為甚麼會推出夜血盟的身份證呢?
妖狼:夜血身份證是只一張代表夜血團的的證明,一個簡單的證件可以分辨清楚人與團,何樂而不為=.=

小記:現在與以往比較,你的受尊敬程度有甚麼變化?
妖狼:不覺得有甚麼特別,尊重與否是別人對你的感覺,不需要太著重別人有多尊重你=.=

小記:你容許普通團員在論壇裡裝大佬,愛管閒事嗎?
妖狼:這是團友自己的問題,不會影響到我/夜血,我不會干預別人喜歡做的事!

小記:其他人對夜血某些團員的投訴,你覺得應該由高層處理嗎?

妖狼:搶場這些事是那位玩家的做法,作為他的團長可以幫助他們解決這些問題,我悖樂意幫助他們解決!如果其他玩家不滿,還是要當事人自己處理!

小記:希望把一些做人的道理傳授給團友嗎?
妖狼:傳授不敢當,只是把我的經歷跟大家分享一下,希望下一代不要走回自己的舊路=.=

小記:最希望團員有怎樣的成就/表現(除了這兩項,其他項目都可以)?
妖狼:不需要甚麼成就/表現!希望大家可以開開心心的玩曙光(畢竟只是一個遊戲)、安安樂樂升等、打團戰,便足夠

小記:假如你、夜云、皎月等重要人士離開曙光,你會把這個團交給哪些團友接手呢?
妖狼:曾經有一個好信任的人選!現在如果所有高層都離開曙光,我會解散夜血盟!

小記:多謝你接受小記的訪問!
妖狼:不用客氣=.=
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
636 點
第1係我 ><

解散夜血...
我咪做左冇主孤魂...

名:疾風戰士         
職業:戰士                        
LV:隨時變                       
團:sS夜血盟Ss

EXP
421 點
HAHA~~~我第二個-口-團長好受人尊敬@_@"

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
我最尊敬既團長都係狼兄:victory:

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
66 點

回覆 樓主 lamxdxd 的帖子

咁我做第4

EXP
784 點
um....我其實...都係唔多想攪事既...
之但係....盟團個到.....我笑左;P
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
171 點
咁好笑~一齊講出黎笑下囉=.=
由此至終~借問一聲~邊個同你講過我地夜血有同盟?

EXP
784 點
無無無 我都無話有;P
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
171 點
早2日狂cutline~你地轉晒黎ser2打~我地都冇出過聲~知你地果邊on唔到~
由你地打左成晚~你而家係咪仲要挑剔我?
你想影響到我既~咁我都會知道以後應該點做!!

EXP
6 點
呵~!
       咩你係團長泥咩?!=.=
        我以為夜云先係=.=

EXP
564 點
其實尼我都聽人講過你地有同盟架不過唔知真定假呵呵:em800_52: 點解我唔覺他最受專敬架:em800_34: 只覺他好鬼死減濕:em800_52: 嘿嘿嘿:em800_52:
曙光ac名:軒轅皇
職業:犬幻
團:(軒轅王國)招收長期升onlv(唔會昆人物品同ac)及(唔會亂甘生事)和(鐘意玩團戰)曙光之友加入本屯

EXP
711 點
原帖由 軒轅皇 於 2009-8-15 09:38 發表
其實尼我都聽人講過你地有同盟架不過唔知真定假呵呵:em800_52: 點解我唔覺他最受專敬架:em800_34: 只覺他好鬼死減濕:em800_52: 嘿嘿嘿:em800_52:

狼兄佢有咸過你=0=?

EXP
264 點
see到我好混淆下:L
被訪問既呢位阿生據我所知係sS夜月盟Ss既團長。
至於sS夜血盟sS團長好似係夜云....唔係既咩!?
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
564 點

回覆 13樓 【夜牡丹】 的帖子

男人他都咸甘就死啦呵呵:em800_18:
團:(軒轅王國)招收長期升onlv(唔會昆人物品同ac)及(唔會亂甘生事)和(鐘意玩團戰)曙光之友加入本屯

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 ~兒兒~ 於 2009-8-15 10:25 發表
see到我好混淆下:L
被訪問既呢位阿生據我所知係sS夜月盟Ss既團長。
至於sS夜血盟sS團長好似係夜云....唔係既咩!?

一間公司都唔只一個老闆,依加興合資架啦........
而且訪問果陣妖狼都有問我,覺得訪問妖狼定夜云好,我話冇所謂
之後佢話問下夜云...但人不在,所以先訪問妖狼
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
468 點
原帖由 lamxdxd 於 2009-8-15 10:48 發表

之後佢話問下夜云...但人不在,所以先訪問妖狼 ...

人地問你咩?
佢問當時人ja,唔好亂引用=0=

EXP
711 點
但...呢個post樓主係lam=-=

其實...我都係一路以往狼先係團長~~~
因為云好少出聲
(sorry,我只係以一個與呢個團無關的路人丁身份)

EXP
468 點
原帖由 段天 於 2009-8-15 00:14 發表
um....我其實...都係唔多想攪事既...
之但係....盟團個到.....我笑左;P

唔知點解諗返前幾晚好奇怪
見到某d人狂係ser3同4又上又落,之後個ser就會斷左@@
斷左勁多次@@之後一轉左SER2打~好神奇~SER3同4就再冇斷過
可能我地多心喇A_A

EXP
264 點
原帖由 lamxdxd 於 15-8-2009 10:48 發表

之後佢話問下夜云...但人不在,所以先訪問妖狼 ...

我都好多謝你回答返我提出的疑問!!
但我就此想問返你,請問你是否已完全清楚﹑了解佢d團既內部架構,操作運行呢?
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
564 點

回覆 19樓 *緋雪夜* 的帖子

嘩咩你家下先知架
我一早就知啦呵呵:em800_52: :em800_52: