AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1145|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

o緣去o小店 [複製鏈接]

EXP
21 點
樓主

----------------------------
飛行:
30+3雲
30+2雪花
30+1雲
寵物:
未有住
武器:
46 lv 名匠劍{內有42+4石}[冇睇錯.真係42+4].

物品:
100支寵物+ HP 水{每5秒}
套裝:
大正浪漫一套{連身袍,帽,手套,鞋}
50 lv比羽雙飛一套
換野:
30+3雲 + 30+2雪花 + 30+1雲 + 150m換50+3 飛行
全部自出,所有野可議價

收:
1- 40 lv EC專武
60下.戰士空AC
30 lv 比羽雙飛一套

另招人入團:0o血葬櫻花o0
只收生35 lv上

藍色=放緊{可以拍賣}
紅色=已放/已收

共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
100 點
大正浪漫一套幾$

EXP
21 點

回覆 2樓 ~阿o~ 的帖子.回覆 3樓 kent6c28 的帖子

好.600m.大正浪漫一套.自出:em800_47:
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久

EXP
21 點
原帖由 ~阿o~ 於 2009-9-8 20:29 發表
600m,聽日交易。
game名係咩?
仲有,我想問下你依個討論區da幣點囉?

緣來緣去
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久

EXP
21 點
原帖由 ~阿o~ 於 2009-9-8 21:11 發表

聽日交易有冇問題,你幾點on,聽日
一係你就+我msn傾
kashing2008catlol@hotmail.com

已經+左la
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久

EXP
25 點
我有60lv 虎戰  加msn   kira_250000@hotmail.com
30lv比翼 都有一套

EXP
21 點
原帖由 痛痛 於 2009-9-9 17:05 發表
我有60lv 虎戰  加msn   kira_250000@hotmail.com
30lv比翼 都有一套

2樣買曬.出?$ 平D bo
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久

EXP
21 點
推..推..........推.........
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久

EXP
25 點
加msn先傾 ~.~ 你可以用野換

EXP
21 點
原帖由 ~阿o~ 於 2009-9-8 19:28 發表
30+2雪花,600m放唔放?
.

:em800_47: 我放牙.你9竟買5買.等你好耐la:em800_105:
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久

主打遊戲
曙光
EXP
2233 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

55戰收吾收??

EXP
21 點
原帖由 tai0620 於 2009-9-11 14:01 發表
55戰收吾收??

唔收:em800_101:
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久

EXP
21 點
推..推..........推.........:em800_47:
         共在這晴天,湖中彈奏
                  彼此手牽手,作個知心友
                我心盼望友誼是長久