AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2106|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

發現外掛殺一次加4次pk值(有圖) [複製鏈接]

EXP
2 點
樓主
外掛人物係:珊瑚海天氣晴
殺佢一次  連加4次pk值 版主 / g m 要原來張相可以 叫我俾
近日朱古力發現 大量外掛 官 方 一直不理 到底 係唔係准許使用外掛呢
一到夜晚 外掛就特別多 會自動叫組 叫賣 每次說話的相隔時間 都係一樣
唔係外掛 可以做到咁準時嗎? 請官方人員盡快打擊外掛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6 點
外掛橫行  gm做下野啦:@

EXP
2 點
你唔比人地用按鍵嫁,殺一下有4pk值 係個game有bug姐 好多人試過啦 唔通殺人有4pk值 就叫外掛 咁咪好多人用外掛 你都發神經 你話朱古力ser多外掛 其他ser夠多啦

EXP
2 點
飛長 你自己都有用啦 仲好意思話人 我夠每晚見到你同一時間講野啦
朱古力ser:飛翔

EXP
686 點
用既人太多...好似foxy咁
捉唔晒架啦

EXP
2 點

有無相可以證明?

有既請post出來,有講野既時間,人都在,上去問下人啦,傻kai,
佢既係識自動組隊 唔該唔好係度亂講野 有證明既就拎出黎
唔好空口講白話

EXP
686 點
原帖由 申報外掛 於 2009-9-12 19:44 發表
有既請post出來,有講野既時間,人都在,上去問下人啦,傻kai,
佢既係識自動組隊 唔該唔好係度亂講野 有證明既就拎出黎
唔好空口講白話

睇黎 繼心碎cir之後 又開始左一場激烈既罵戰:em800_66:

EXP
115 點

回覆 7樓 happyboy 的帖子

@@nono..

其實吾好話講得衰
好多外 掛都係本身自己公司研究出黎
佢地有點會倒自己米呢?

玩得多onine game既人都會知
有d外 掛係遊戲公司研究
既然收得錢
又點會倒自己米去捉番比錢佢地洗既玩家呢

EXP
1 點
無聊的人
我覺得係咁,你跟本係吹水,有無可能殺1次人+4次,我打咁多人又唔見會咁!?
我想講唔會有D咁無聊既外掛囉- -"用下腦都知吧呢D咁既問題
你張圖可以證明D咩!? 時間呢!? 你話+4次PK值,咁一定係連住出吧,點解會分開左!?
"近日朱古力發現 大量外掛 官 方 一直不理 到底 係唔係准許使用外掛呢"
答:你有無睇到官網寫比先!?我就睇唔到啦,唔知你係唔係眼花呢?
"一到夜晚 外掛就特別多 會自動叫組 叫賣 每次說話的相隔時間 都係一樣
唔係外掛 可以做到咁準時嗎?"
答:你係咪第1次玩GAME!? 知唔知咩叫做按鍵!? 好多GAME都有,我成日賣野都開,難道咁我就叫開外掛了!?  好耐之前好多人都話按鍵係外掛,但其實唔係,你可以溫下d網上game新聞  , 好多game都比用,唔係,係隻隻game都比,只係你無姐,跟新下你d知道啦- -
"請官方人員盡快打擊外掛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
答: 如果官方無打擊天羽早就玩完了,例如出左外掛可以按燈神果d,官方就立即出圖,刪燈神,咁都唔叫做野點先叫!?   開外掛既人玩唔夠1分鍾就會比GM捉左去,你唔好當人地公司流先得嫁
呀係啦,請唔好講人傻kai,唔好因一時既講錯,以坐牢 / 罰錢

回心醉
"好多外 掛都係本身自己公司研究出黎
佢地有點會倒自己米呢?"
你點知,你做過GAME既公司!?
我就做過啦,但無你講既野出現BO
再加上天羽整埋個套餐比你,就係想你地唔好用外掛,請不要回埋D無聊野吧
"玩得多onine game既人都會知"
我玩過N種,但唔明你想講咩,你係想講好多公司自整外掛!?
證明呢!? 唔知請唔好亂講野,人地話曬都大公司,追究起上黎,我怕你頂唔住呢

EXP
115 點
原帖由 收聲 於 2009-9-13 00:34 發表
無聊的人
我覺得係咁,你跟本係吹水,有無可能殺1次人+4次,我打咁多人又唔見會咁!?
我想講唔會有D咁無聊既外掛囉- -"用下腦都知吧呢D咁既問題
你張圖可以證明D咩!? 時間呢!? 你話+4次PK值,咁一定係連住出吧,點解會分開 ...

洗吾洗話埋比你知咩公司@@?
我又有冇講咩公司@@?
我有冇講係天羽@@
我又有冇話全部公司?
你又係咪去台灣到做@@?
你又係咪做過晒所有遊戲公司@@
如果係 我收番d話
吾係你就學你個名咁..

不如你睇清楚我講咩你先好係度糾正人
吾係做得一間公司就以為所有公司吾係咁啦
扮晒好有經驗咁 use your brain , please@@

有冇睇我篇野牙
有人話按鍵都係外掛黎架@@
外掛就是指「能讓使用者執行任何原本主程式不具功能之程式,該程式必須依附在主程式下才能運作」。
以遊戲來說,自動喝水、滑鼠連點、自動登入程式、雙視窗,等等都是外掛,全都符合以上的要件。

仲吾過去做英雄糾正佢@@
丫~仲有你臨尾果2句係咪恐嚇@@
好地地回文@@吾該你吾好挑起筆戰

EXP
87 點
我就支持心醉講法,連點程式係外掛來,係DE低能仔自以為連點係合法JE,好心佢地用下腦LA,連點係合法GE,又點會比人封AC呢?

EXP
686 點
原帖由 千里 於 2009-9-13 11:20 發表
我就支持心醉講法,連點程式係外掛來,係DE低能仔自以為連點係合法JE,好心佢地用下腦LA,連點係合法GE,又點會比人封AC呢?

咁你自己咪係低能仔囉:lol
講野好矛盾:em800_34:

EXP
87 點
青山仔,知吾知咩叫反論AR,吾知番去讀多幾年書

EXP
1746 點
=.=好嘈...
樓主 我唔認為你冇用外掛a.a";P 請不要賊喊捉賊~
雖然我冇証據 你當然可以話自己冇用a_a
不過ed野都係心照啦;P

EXP
2 點
原帖由 申報外掛 於 2009-9-12 16:33 發表
外掛人物係:珊瑚海天氣晴
殺佢一次  連加4次pk值 版主 / g m 要原來張相可以 叫我俾
近日朱古力發現 大量外掛 官 方 一直不理 到底 係唔係准許使用外掛呢
一到夜晚 外掛就特別多 會自動叫組 叫賣 每次說話的相隔時間 ...

一張咁既圖就話人有外掛
呢d就叫証據?
去搵齊証據先學人報串喇汝 娘 親 =]
一日都唔知有幾n多人"準時"咁世頻叫賣喇
重要特登改個咁既名
正義**詞語過濾** 重唔影多d相叫GM捉人 :o)

EXP
230 點
有d外 掛就係利用bug 先會用到

EXP
5 點
我唔係好明
因為冇玩過

EXP
72 點
冇外掛既game
就唔叫game la

EXP