AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1753|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

無奈無奈+無奈 [複製鏈接]

EXP
46 點
樓主
《夢想世界》2.0 天魔之戰繼暑假推出新伺服器「清嵐」後,人數繼續節節「爆」升,各伺服器開始呈現「爆」滿跡像。有見及此,官方即將於接下來的週四(12/9),第三度加開新服「加洛」,務求為各位新、舊玩家,提供一個優良及舒適的遊戲環境!

如果有玩清嵐都知隻GAME幾冷清下,人數都廖廖可數...
佢竟然仲可以話爆升又開新SER,目的好明顯為左吸引D HKD再次投身去新SER幫ALTA搵銀啦!
人數都夠少,仲要分散D人數,完全冇理會舊玩家,你有新玩家加入就話姐但係..完全唔多覺有囉!
咁樣搞法點呀!咪刪GAME唔玩囉!
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
899 點
-口-
-口-
-口-
-口-
-口-
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
445 點
好簡單姐;)
你玩就玩;
唔玩就唔玩;
無必要講咁多野喇;]
開遊戲唔搵銀.咁就唔洗開啦下化-0-?
Su o b Bg  

EXP
6 點
我都覺囉..豬,M係唔會理你點囉..搵銀最重要~~
terrywa~~

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

開個game比你地d老手玩晒0.0?
咁夢想神早汁粒啦-.-.
你開咁既post又為乜?
你認為GM會聽到?
你咁勁你打999話咁既犯法.搞到AGAME汁埋囉!
到時五玩洗重開心v_v`
大肥婆小淫滴

EXP
322 點
人地開ser人地既事;
佢吾開ser點搵錢;
開隻game黎拓?
同埋d老手玩吾玩係人地既事.
學5樓甘講,,你開個p0st為左d咩?

EXP
46 點
咁點解地產商起樓,咁多市民都要出聲?因為有權
地產商每起一棟樓都會對附近居民有影響,居民都有權
依家ALTA諗住開多個SER,我係隔離SER玩,我有冇權?
當然,老手玩唔玩唔關我事,我只不過表達我個人意見。
好笑,如果你地認為我開POST都哂9氣,你地就咪哂9氣咁入黎回POST,禁BACKSPACE/上一頁比較快。

EXP
445 點
你開p0st;我係呢到既會員;我入黎;我有權.
你開p0st;我係呢到既會員;我留言;我有權.
我鐘意曬. 9. 氣.因為我有權.
我唔鐘意禁上壹頁.因為我有權. :)
Su o b Bg  

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

咁點解地產商起樓,咁多市民都要出聲?因為有權
地產商每起一棟樓都會對附近居民有影響,居民都有權
依家ALTA諗住開多個SER,我係隔離SER玩,我有冇權?
當然,老手玩唔玩唔關我事,我只不過表達我個人意見。
好笑,如果你地認為我開POST都哂9氣,你地就咪哂9氣咁入黎回POST,禁BACKSPACE/上一頁比較快。

係囉. 邊個晒多d9氣呢?可.
唔通ALTA就晒你地d老手呀? 好L好笑喎.
咁姐係你歧視新手?
五通開game黎比你地老手霸晒.五9洗賺錢?_?
你出聲有權. 我有出聲亦有權^____^.
你亦可以五理我地 ^______^.   如果你五想晒咁多9氣黎講野.你可以報告板主del晒我地d cm!
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

開個post有乜用?
1.想講話GM咁樣五岩.叫佢del ser?.
2.攞彩.以為自己老手好銀威威^_________^(?)
3.歧視全部新sr人^_______^?!
夢想世界你咖? 你係GM呀^__^?
D野原來你話事咖?^___^唔知tim.
話我地晒9氣回你.不如話你晒9氣開po.
你五開.我地何來回po?!笑9死;p
大肥婆小淫滴

EXP
445 點
講多都無謂;
夢想d野又唔係我地決定.
係gm l0r唔該.唔係話del就del.
除非你同gm有咩密切關係啦.你有無丫? :P
無就收山.:)
Su o b Bg  

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 11樓 酸`甜苦辣 的帖子

更正!!!!!!!
Gm冇權決定.Gm只是管理.
係由原廠決定^^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
真系好無奈呀:em800_113:

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
345 點
歡迎大家一齊玩新ser 加入餅餅個kai子幫 詳情可向南ser237246查詢
或去餅餅個post查看:em800_137:  多多支持:em800_137:

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原帖由 破乂翼 於 2010-12-8 17:01 發表
歡迎大家一齊玩新ser 加入餅餅個kai子幫 詳情可向南ser237246查詢
或去餅餅個post查看:em800_137:  多多支持:em800_137:

補上網址吧.  :'D
大肥婆小淫滴

EXP
345 點
:em800_89: 無錯 自從開左加洛之後清ser 真係少左好多人

EXP
714 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

g.m baby.......我都好無奈....
雖然我冇點入清嵐ser,不過唔覺會爆咁勁= =

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我覺得...
本來南遙同天寧都夠哂裝D人啦-___-
開咁多個ser其實都幾無謂~
你好唔想game汁粒咩....=.=?