AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1553|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

90lv暗器戰要咩條件(幫手比意見) [複製鏈接]

EXP
64 點
樓主
:'( 90lv暗戰係吾係做敏戰好d 邊招100技好d?  90暗器戰要有咩條件先叫ok勁? 不用頂戰 ok勁就得 吾該教教
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
89 點
個人認為,中庸戰士好啲,平均啲好,成長路線多,而且唔洗集中於快同慢的策略戰術,反可以不變應萬變。
獅子同雙子一對

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我係95lv暗血戰;92xx血
我係玩力量血牛型:lol ;出d高威力招唔錯;
玩血其實唔錯的;]

EXP
65 點

回覆 3樓 傻馬b 的帖子

馬子5好老點人:em800_34:
你連我一半血都打5走:em800_66: 一尾賴騎技
你比我早成2個幾月出騎:em800_18:

EXP
65 點

回覆 樓主 PrINceSs櫻雨 的帖子

樓主  暗血戰冇航啦:victory: 站住暗敏戰ge路線冇死ga la
即使攻低了點,只要速度高 保住65速技比人70速技快,甚至70速技比其他80速技快,你就有運了:hug:
招牌必精技   一支同天衣
我招天衣精了可當全抗+20用  超bug架;P
一支又係一招狗技:hug: 只要係法/物攻都機乎轉移目標,法術回復就cut定了:hug: 但5精ge就等廢技,個人感覺雖然效果不及天魔,但比天魔更實用

EXP
64 點

本人想法

我自己一早有少少想玩敏戰.. 因為暗技比較睇抗同先機問題 +上我副修係拳  所以做敏戰可能真係好d 但係仲有個問題  
就係 邊招暗100技好d?                     
邊D野;P  可以+敏?
例如裝.心法果d d裝大約點先好用呢?

敏戰最少都要有多少血呢?

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

回覆 4樓 Zeus 的帖子

冇幫心同你打唔輸就假啦- -;

主打遊戲
夢想世界
EXP
428 點
:victory:暗戰玩速吧,抗好