AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1640|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

GM請入   [複製鏈接]

EXP
188 點
樓主
引用:其實我唔認為放係呢度既用處有幾大
根據童話既公告講左 所有既外掛都要由GM捉先有效
正如你拍曬影片 你開曬AC捉外掛 最大既重點係 你地唔係GM
你密人 你又唔係GM 玩家係有權唔回應你嫁WOR
你又唔係GM 你地所拍既影片只可以證明佢係度行黎行去 自己回魔
但唔可以正明佢人唔係度 因為佢係有權利去選擇應唔應你既密語
根據童話既條款 都只有GM係有呢個權力
所以一切應該比GM慢慢改善吧

我想問下GM,上邊講既野系唔系真?
即使拍片者表明懷疑某人使用外掛 & 講明會將影片交比GM
某人仍然唔理拍片者,繼續打怪
某人都唔會因為呢條影片而被懲處?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

所有目擊事發及有相關物品的人士可能成為證據之一

如果法官判案,不理證人證物,你估下會死幾多人?

EXP
172 點
Divinaluck 發表於 2013-1-25 17:43
所有目擊事發及有相關物品的人士可能成為證據之一

如果法官判案,不理證人證物,你估下會死幾多人? ...

十分認同

所以話d人屈我外掛.物証又冇人証又得一個..

好多人都系無聊+幼稚

EXP
119 點
有冇用外掛就心照 唔想比人認為自己開外掛 打隻字 覆句野真係咁困難?
如果真係懶到咁 咁比人封真係講句 抵你死

EXP
188 點
2樓同3樓已經有分歧啦= =+
2樓支持影片有執法能力
3櫻呢,就唔支持.....

所以我先想GM現身說法
等我地玩家用一個有效率既方法去捉外掛

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

chrislove 發表於 2013-1-25 19:12
2樓同3樓已經有分歧啦= =+
2樓支持影片有執法能力
3櫻呢,就唔支持.....

你理解能力有問題?

我地幾個講既立場都一樣!

EXP
275 點
有咁多玩家 舉報,有晒圖,有晒片
都係得6個封鎖帳號

唉,睇黎GM開始擺爛

EXP
188 點
童話好野人 發表於 2013-1-25 19:20
有咁多玩家 舉報,有晒圖,有晒片
都係得6個封鎖帳號

我就系見到甘既情況 , 我先要出Post問GM,到底我地甘做仲有無用
講真=,=如果唔系甘多人比壓力= =桐人會唔會比人封都系問題= =
外掛集中Post入邊既人,大多數都無事
有d仲比人捉2次= =+2次都有片= =..
好好甘睇下佢地會唔會有事....

EXP
241 點
玩家舉報外掛 , GM會親自飛去佢旁邊觀察下佢先
如果覺得似外掛 , 就會叫佢一分鐘內應機 , 唔應機就有問題 ((((暫時應該係咁
眼見而家好多人係度舉報 , 但BAN得6個
原因可能係 :
1 . GM觀察時佢咁岩埋位,僥倖避過
2 . 人地真係無用外掛...比人亂舉報 (而家有人胃道人士好興去佢旁邊洗頻外掛外掛外掛外掛 , 之後人地唔應就CAP圖放上黎)
3 . 舉報佢果個人同佢有仇 , 想搞到佢一身蟻

EXP
38 點
重點係= = 大家係無權捉人嫁麻
咁玩家唔係GM 你密人 就算人地人在都好 佢都有權唔回應你
你D影片同相只可以證明 人地係度行同出技
但唔等同人地係外掛中 因為 佢係有權唔回應你嫁麻
大家都係玩家 我當然可以選擇應你定唔應你
該玩家都可以話我當時人在 但我唔識佢 所以我唔想理佢OR應佢
終歸究底 因為我地唔係GM 玩家可以選擇回應你與否 - - 明嗎 ?
理性分析 不喜當睇唔到 THX

主打遊戲
童話
EXP
5289 點

nikkk 發表於 2013-1-26 14:43
重點係= = 大家係無權捉人嫁麻
咁玩家唔係GM 你密人 就算人地人在都好 佢都有權唔回應你
你D影片同相只可以 ...

咁又有道理,但系醫院跑乘粒鐘馬拉松,就真系抵封

EXP
310 點
這外掛很快便變得不重要...因為已經很多玩家流失, 未充點的玩家更不會玩下去,
我在看應該不久將來.

用外掛會變得理所當然......唉