swwwong2 發表於 2013-11-2 15:20:45

swwwong2 發表於 2013-10-30 14:56 static/image/common/back.gif
我想問7600GT這張顯示卡是不是不在最低要求之內?

普通地圖時是能正常顯示的,但一入新手教學和所有副本都 ...

我更新了也是一様

swwwong2 發表於 2013-11-2 15:25:52

Change MAP..............= EORR

harryloz 發表於 2013-11-2 19:58:22

現在遊戲外掛機為嚴重,每個場都可以見到5個/以上的外掛在刷裝
GM可否做些'有用'的方法

TING850422 發表於 2013-11-2 21:35:50

拜託搞搞個天空之塔佢啦....
開始前10~15分鐘先可以報名好嗎....
上星期入到去10條友都唔夠..(點打啊
今日入到去...15條友...  
打完4F...得返幾條友去打5F..(咩事先...又係打唔到啦..
你地開放/開發一個城..係比人打怪比人挑戰,比人攻略...定還是只係當作開放一個境點..拍照用嫁?

仲有...入到去...有人只係掛機等寶箱囉...
喂...本來40個--->一半以上報左名唔黎---->再加唔打只等寶箱的賤精
求回答,答下我...  咁樣點打啊..  

花錢花點我想花得其所囉..

入場人數問題... 當我比個提議啦
開場前15分鐘先有得報名
而掛機等寶箱問題..
我覺得你地應該開放一個功能
在天空之塔內  KEEP住1分鐘內非戰鬥狀態  其他在場玩家有權將佢踢出天空之塔

而被踢出的玩家 & 報左名唔入場的玩家,一至兩星期內禁止入天空之塔

好明顯你地都見到隻GAME少左幾多人啦...再唔管下,等關服啦...

星群雲 發表於 2013-11-2 23:48:19

最想強化60裝圖ge掉率
我覺E家60裝係有錢人先用到

cskm2005 發表於 2013-11-3 13:07:59

給版主一個防外掛的最好方法
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=105599&fromuid=199613

這是跟外國遊戲mmorpg反外掛的方法一樣.
就是在每個地圖每個地方的出怪位附近都加設一隻名字相同的怪
那隻怪的設定是(不死)的
那外掛Tag到的時候就只會不停打那隻怪

cskm2005 發表於 2013-11-3 13:11:09

有時打天空塔.
飛天落地死亡.
復活直接死亡.

到底係天塔有即死陷阱?定係中咗bug?

swwwong2 發表於 2013-11-3 16:20:41

其他玩家放技時會嚴重LAG機,導致本人無法被開攻擊

Intel(R) Core(TM) i5 CPU       M 450  @ 2.40GHz

ATI Mobility Radeon HD 5400 Series

4096 MBytes ram

若霧 發表於 2013-11-3 16:34:25

swwwong2 發表於 2013-11-3 16:20 static/image/common/back.gif
其他玩家放技時會嚴重LAG機,導致本人無法被開攻擊

換display卡{:gd13:}

SwOrD 發表於 2013-11-3 16:37:13

建議原廠可以加返個 系統設定
關閉技能效果
有D職業個技能效果真係好靚 依個都係隻game既吸引之處
但 有時打副 咁多個職一齊放技 會變到勁lag{:fun09:} 技又開唔到 避又避唔到
不如可以較做有得 自然開關 唔洗有時打副lag到死

官方考慮下啦 {:fun14:}

swwwong2 發表於 2013-11-3 16:42:14

若霧 發表於 2013-11-3 16:34 static/image/common/back.gif
換display卡

notebook點換display card????????

cskm2005 發表於 2013-11-3 20:42:22

http://holland.pk/1dcB

天塔5F BUG咗. 無怪,晒大家時間.
官方點賠?{:qq04:}

wai-v- 發表於 2013-11-4 22:16:15

進出公會領地時極大機率閃退遊戲返回桌面....
組隊傳送副本也有機率會閃退遊戲返回桌面
望盡快修正...

swwwong2 發表於 2013-11-5 01:06:26

官方並沒列出筆電的配置要求,本人未能得知本人的筆電是否達到最低的要求,但我玩的時侯一時好順一時極卡希能加入技能效果的設置

mizukiyuri 發表於 2013-11-5 12:42:03

-建議-
改左掉落時裝隨機能力唔係問題
問題出係而家d時裝賣唔到npc
橙字就話可能有人買姐 綠字鬼(由其係解任拎到個d)有人會要咩又唔俾賣店
而家唔係打到寶.係打到垃圾
希望改番可以賣店 謝-

cskm2005 發表於 2013-11-5 17:59:06

1.可唔可以出主武重置卷?
2.可唔可以將綠色奧義掉落率提高?
3.可唔可以出真正既幸運護符,打寶易啲出高級物品?
4.請問屬性係點相克?
5.請問如果我主副武都破防,有無加成?
6.如果隊友都破防,又點計?會唔會好似法書咁因為人地高LV或先出招,令到自已既破防無效?

swwwong2 發表於 2013-11-5 18:02:59

我想問7600GT為什麼次元大廳這些場景會

http://forum.agames.hk/data/attachment/forum/201310/29/1437482u2856pz2sqjhhp6.jpg

變成這樣?

已更新了顯卡driver

cskm2005 發表於 2013-11-5 21:29:57

1.可唔可以出主武重置卷?
因為玩到本身果隻主武悶.
但又唔想重練.

2.可唔可以將綠色奧義掉落率提高?
依家橙奧因為無綠奧前置技,造成目前遊戲價格比例不均.
橙奧平過綠奧.
而綠奧抽寶出唔要既,又賣唔出.
打怪,又因為低LV關,多玩家刷,掉寶機率自然都低.
其實建議出多幾個高難關卡比人打綠奧/職業奧義咁.

3.可唔可以出真正既幸運護符,打寶易啲出高級物品?
如2提問,因為難出物品,希望有個提高機率既道具

best023 發表於 2013-11-6 00:14:43

1。聊天頻道  可以有自定顏色設定
2。公會增加精鑄npc
3。釣魚倉庫,4種類型裝備 對應不同的魚王,需要倉庫位置太大

cskm2005 發表於 2013-11-6 02:23:08

http://holland.pk/1e2N
圖片來源巴哈

希望官方今日更新後,能正視法書問題...

已有更強大的狀態在作用中

假設有5名主武法書.
但佢地DOT作用只會計最高等級??lv既人.
其他人只能實報實銷,完全沒有DOT輸出.

同行如敵國.
一山不能藏二虎.
甚至連副書玩家高主書3級都會出現紅字.
或者自己單機都會被自己紅字.
功高蓋主.....

如果法書們之間要團結合作.
簡直係同族內閧...

咁都未夠......
天空塔40人,假如全服買少見少既主書們,
都眾首一堂.....
哇哈哈!
全場只計生存中而又最高lv既法書既dot囉!!!

唔通官方法書呢個職業,
只有65金書樣靚吸引人?
定係因為有眠技,定身技,吸血技,其實只係比人拎黎做長期副業?

官方啊官方,傳奇啊傳奇....
法書無錯少人玩...
好多人都開始焚書啦...
但都唔好忽視啊?
出埋新職而唔理舊職咁唔係幾好喎...?

而且啊而且...
點解唔區分好主書同副書既差異?
睇睇人地主琴的"小情歌"補全體;而副琴"小情歌"就只有自已啊?
但法書"再生真言"就連副書都群體囉!!(搞到有副書,就唔洗主書囉!)

唔該....
可以考慮將"咒之印"改做若法書為主業則全體都能享有buff;而副書"再生真言"就改做自身且無"咒之印"效果.
或,將主書施放技能速度加快...

我好希望官方唔好單靠新職業取代舊有職業.
同時要改善現有職業問題,改善舊有職業都係一種創新...

頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)